House of Elliott

Tietosuojaseloste

Tietosuojalausunto päivitetty 1.12.2018

1. Rekisterinpitäjä

House of Elliott Oy
Y-tunnus: 1951952-3
Osoite: Meritullinkatu 4 B 28, 00170 Helsinki

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

House of Elliott Oy:n tietosuojavaltuutettu
Sähköposti: sales@houseofelliott.fi

3. Mitä henkilötietoja säilytämme?

Säilytämme ainoastaan asiakkaamme itse antamia henkilö- ja tilaustietoja

  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot (postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  • Tilaustesi sisältö, tilaustesi seurantatiedot ja tilaushistoriaasi koskevat tiedot sekä reklamaatioihin ja palautuksiin liittyvät tiedot
  • Uutiskirjeen tai muun suoramarkkinoinnin tilaamista koskevat tiedot
  • Suoramarkkinointiluvat ja -kiellot
  • Verkkosivujemme automaattisesti keräämät tiedot:
    • IP-osoite, selaintyyppi ja selaushistoria)
    • Verkkosivuvierailun ajankohta ja istunnon kesto
    • Google analytiikkaan, mainoskäyttäytymiseen sekä evästeisiin liittyvät tiedot
    • Maksutavat
    • Toimitustavat


4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tarvitsemme henkilötietojasi tilausten toimittamista varten. Tiettyjen henkilötietojen käsittely on myös lakisääteisesti velvoitettua. Ilman henkilö- ja esimerkiksi osoitetietoja emme voi toimittaa tilaustasi.

  • Tilausten toimittaminen
  • Maksujen käsittely
  • Asiakasviestintä
  • Tilaukseen liittyvien vahvistusviestien lähettäminen
  • Tilastointi


5. Rekisterin lähteet

Keräämme henkilötietosi automaattisesti kun annat ne meille tilausten tai uutiskirjeen tilauksen yhteydessä. 

6. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste
Oikeus käsitellä henkilötietojasi perustuu asiakas- ja ostosuhteeseen.

          • henkilön vapaaehtoinen suostumus tilauksen teon yhteydessä
          • House of Elliott Oy:n oikeutettu etu asiakassuhteen ylläpitämiseen sekä tilausten toimittamiseen
          • Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tilausten ja maksutapahtumien käsittely, tuotteiden myynti, yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito sekä markkinointi
          • House of Elliott Oy:n ja asiakkaan välillä solmitaan sopimus kun hyväksyt toimitusehtomme


          7. Suostumus tietojenkäsittelyyn
          Pyydämme aina suostumustasi mm. uutiskirjeiden lähettämiselle. Voit aina perua suostumuksesi mm. suoramarkkinointiin joko ottamalla tietosuojavaltuutettuumme yhteyttä tai perumalla suoramarkkinointitilauksen lähettämästämme sähköpostista linkin kautta.

          8. Tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
          Tilausten yhteydessä kerättyjä henkilötietoja ei luovuteta säännönmukaisesti kolmansille osapuolille ilman asiakkaalta erikseen pyydettyä suostumusta. Tietoja ei myöskään luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle ilman erillistä suostumusta. Huomaathan että tilausta tehdessäsi annat henkilötietosi myös maksupalveluntarjoajalle. Viranomaisten pyynnöstä olemme lainsäädännön mukaan velvoitettuja luovuttamaan tietosi.

          Uutiskirjeentilaajien tiedot (sähköposti ja nimi) siirtyvät uutiskirje palveluntarjoajallemme Mailchimpille. Tietosi ovat yrityksemme nimiin kirjatussa rekisterissä johon kolmansilla osapuolilla ei ole pääsyä. Mailchimp on sitoutunut noudattamaan EU:n sisäisiä tietosuojalakeja.

          9. Rekisterin suojauksen periaatteet
          Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

          10. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistamista
          Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua tai niiden poistoa, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisteristä vastaavalle yhteyshenkilölle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).


          16. Muutokset tähän tietosuojaselosteessa
          Voimme tehdä muutoksia tietosuojaselosteeseen. Ilmoitamme verkkosivuillamme mikäli teemme muutoksia.

          Ostoskorisi on tyhjä

          Toimitusehdot

          Nämä toimitusehdot ovat voimassa 17.5.2018 alkaen.

          Verkkokauppa

          House of Elliott Oy
          Meritullinkatu 4 B 28
          00170 Helsinki

          +358400683658
          sales@houseofelliott.fi
          www.houseofelliott.fi
          1951952-3

          Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

          Tilaaminen

          Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

          Maksaminen ja maksutavat

          Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

          Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt House of Elliott yleiset ehdot.

          Tilaus- ja maksuvahvistus

          Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

          Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

          House of Elliott Oy
          Meritullinkatu 4 B 28
          00170 Helsinki

          +358400683658
          sales@houseofelliott.fi
          www.houseofelliott.fi
          1951952-3

          Toimitustavat ja -kulut

          Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

          Toimitusaika

          Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

          Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

          Palautusehdot

          Peruuttamisoikeus

          Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

          Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

          Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

          Peruuttamisen vaikutukset

          Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

          Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

          Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

          Lunastamaton paketti

          Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

          Ongelmatilanteet

          Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.